DIOPTRIJSKA OČALA

PRIVLAČNO, ZA VSE CILJNE SKUPINE

Na sedežu skupine Michael Pachleitner Group v Grazu nastajajo različne kolekcije očal, ki niso samo mednarodno znane in izvožene v več kot 70 držav, temveč privlačne tudi za vse ciljne skupine – od modno osveščenih trendseterjev do ljubiteljev japonskega življenjskega sloga. Dizajni skupine MPG so sestavljeni iz: klasičnih sončnih očal in optičnih okvirjev v segmentu visoke mode, pa tudi modelov za vsakdanje življenje in visoko specializiranih športnih očal.

 

Naša paleta izdelkov, ki jih ponuja MPG, vključuje tri neodvisne blagovne znamke, ki imajo “svoj DNK”. In v iskanju navdiha oblikovalci gledajo od Gradca do celega sveta – vključno z vesoljem.

Fabiano Dioptrijska Ocala

Fabiano Black Logo

FABIANO

Sijaj z lahkoto

Modeli blagovne znamke FABIANO so preprosti, sproščeni in sodobni. Priljubljeni klasični modeli in popolni kot drugi par. Še več, kljub cenovni dostopnosti ponujajo tudi moden dizajn in izjemno kakovost.

Spect Dioptrijska Ocala

Spect Black Logo

SPECT

SPECT očala na edinstven način združujejo športne komponente z urbanim slogom. Blagovna znamka pomeni raznolikost, spontanost in svobodo. To so očala za aktivne ljudi, ki si vedno prizadevajo za nove dogodivščine – vendar s slogom.

Redbull Spect Dioptrijska Ocala

Redbull Spect Logo

REDBULL SPECT

Red Bull SPECT Eyewear je kapsulna kolekcija očal SPECT Eyewear z velikim poudarkom na tehničnih inovacijah in uporabi v vrhunskem športu. Okvirji in očala imajo prefinjene funkcionalne elemente, ki so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam vrhunskih športnikov – zlasti tistih, ki so del sveta Red Bull.

You Mawo Dioprtijska Ocala

You Mawo Logo

YOU MAWO

YOU MAWO so ultra lahki okvirji, narejeni po meri z digitalno proizvodnjo za popolno prileganje. 100% podnebno nevtralen – Izdelano v Nemčiji

Obrazi so v milijardah oblik in velikosti. Enako bi morala biti očala.