MPO® DIOPTRIJSKA STEKLA

PREMIJSKA KAKOVOST, IZDELANA V NEMČIJI

Nova blagovna znamka oftalmoloških stekel proizvajalca Michael Pachleitner Group.

 

Zahteve naših oči se spreminjajo. Danes so potisnjeni do svoje absolutne meje. Zato vam nudimo več kot enožariščna stekla, klasična multifokalna stekla in visokotehnološke stekla, multifokalna ali enožariščna. Izdelujemo očala za računalnike (zaslone z modro svetlobo) in visoko specializirana očala za golf, za popoln vid na vodi in snegu ter stekla za varno vožnjo brez bleščanja ponoči.

Mpo Dioptrijska Stekla 01

ZA BOLJŠO ZAVZETOST ŽIVLJENJA

Združujemo tradicijo in inovacije, da bi ustvarili popolno dioptrijsko steklo za vsakega uporabnika očal.

V vsako steklo so vključene najnovejše tehnologije in dolgoletno strokovno znanje o izdelkih. Z najsodobnejšo tehnologijo se pri izdelavi stekle upoštevajo individualne zahteve uporabnika očal. To pomeni, da lahko natančno obravnavamo posebne zahteve in potrebe uporabnikov.

Mpo Dioptrijska Stekla 02

KAR SI SRCE POŽELI

MPO® ponuja široko paleto izdelkov, od popolnoma individualni enožariščnih po meri narejenih stekel do pisarniških in prostorskih stekel za delo na računalniku in visokotehnoloških progresivnih stekel. Seveda lahko dobite tudi klasična bifokalna ali enožariščna stekla iz MPO®.

 

MPO® sončna stekla so na voljo z ogledalom, prehodom, klasična enobarvna ali s kontrastno izboljšavo, seveda v vaši dioptriji. Stekla Sport MPO® zagotavljajo športnikom popoln vid, tudi v primeru dinamičnih gibov (enožariščna, progresivna).

POSEBNI IZDELKI ZAOKROŽUJEJO SERIJO MPO®

Mpo Dioptrijska Stekla Office Distance

OFFICE-DISTANCE

prilagajanje oddaljenosti točke glednja

Mpo Dioptrijska Stekla Drivewear

DRIVEWEAR

za varno vožnjo

Mpo Dioptrijska Stekla Pola Sight

POLA-SIGHT

za popoln vid na vodi ali snegu

Mpo Dioptrijska Stekla Night Sight

NIGHT-SIGHT

za varno vožnjo ponoči

ZAKLJUČNI NANOSI

Kaj bi bila dioptrijska stekla brez zaključka? Visokokakovostni materiali in najsodobnejša tehnologija so osnova, vendar samo zaključni nanosi zagotavljajo kristalno čist pogled, odpornost na praske, trdoto itd. MPO® ponuja raznolike premaze za vse zahteve.